18/05/2024

Golman Elvis Džafić je danas potpisao novi ugovor sa FK Sarajevo u trajanju od godinu dana uz mogućnost produženja ugovora na kraju sljedeće sezone.

Džafić je tako postao treći igrač danas koji je potpisao ugovor sa aktuelnim prvakom BiH, nakon što su nešto ranije danas ugovore potpisali Oremuš i Dupovac.

“Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, ovdje sam već dvije godine i imam samo riječi hvale kada su u pitanju ovaj klub i njegovi navijači. Drago mi je da smo dogovorili nastavak saradnje i nadam se da ćemo nastaviti da nižemo uspjehe i dobre rezultate.” – kazao je nakon produženje saradnje sa FK Sarajevo, Elvis Džafić.

“Radujemo se nastavku saradnje sa našim golmanom Džafićem. Elvis je unio pozitivnu atmosferu u naš klub od njegovog dolaska, te je postao neizostavan dio naše svlačionice.” – istakao je kooordinator sportskog segmenta FK Sarajevo, Emir Hadžić.

Džafić je do sada odigrao četiri utakmice za FK Sarajevo, a došao je na ljeto 2018, a ranije je nastupao u Sloveniji za NK Svoboda, NK Olimpija Ljubljana i NK Triglav iz Kranja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *