20/05/2024

Nogometni klub Stupčanica iz Olova obavijestila je svoje navijače, kao i navijače drugih klubova, da je klupsko rukovodstvo donijelo odluku da je u svakoj narednoj domaćoj utakmici prvog tima u okviru Druge lige FBiH – grupa Centar, zabranjeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost igrača ili službenih lica na istoj, kao što su plastične i staklene boce, te drugi tvrdi predmeti koji mogu nanijeti povrede nekome od aktera mečeva, ili službenih lica.

Odluka kluba iz Olova stupa na snagu od danas, sa prvom domaćom utakmicom protiv FK Jahorina Prača, u okviru dvadeset i četvrtog kola Druge lige FBiH – grupa Centar.

“Obavještavamo sve naše navijače, kao i navijače drugih klubova, da je uprava donijela odluku da je u svakoj narednoj domaćoj utakmici našeg prvog tima, zabranjeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost igrača ili službenih lica na istoj (plastične, staklene boce i drugi tvrdi predmeti koji mogu nanijeti povrede).

Odluka stupa na snagu od danas, sa prvom domaćom utakmicom protiv FK “Jahorina” Prača…” – navodi se iz NK Stupčanica Olovo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *