16/05/2024

Nogometaš Saša Domić postao je novo pojačanje Fudbalskog kluba Velež iz Mostara, gdje dolazi iz redova hrvatskog kluba NK Dugo Selo, zvanično je potvrdio ovaj klub.

“Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Saša Domić od danas i službeno novi igrač našeg Kluba.

U prisustvu direktora FK Velež, gospodina Sanjina Alagića, danas je u službenim prostorijama Kluba potpisan ugovor koji će ovog dvadesetčetverogodišnjeg igrača odbrambenog reda vezati za Rođene do 31. maja 2024. godine.

Saša Domić rođen je 18. februara 1998. godine u Somboru, Republika Srbija. Debitirao je u beogradskom Partizanu u kojem je proveo 10 godina omladinskog staža, te nastupao za omladinske selekcije Srbije. Nakon perioda provedenog u Srbiji gdje je igrao za Radnički iz Niša fudbalski put vodio ga je put Slovenije, Bugarske i Hrvatske nastupajući tako, između ostalih, i za ekipe NK Krško u kojem je nosio i kapitensku traku te FK Lokomotiv iz Sofije.

Svakako vrijedi istaći i to da je svojim kvalitetnim igrama i nastupima u dresu NK Dubrava ponio i laskavu titulu najboljeg odbrambenog igrača Druge HNL lige.

Našem novom Rođenom želimo puno sreće, zdravlja i zajedničkog uspjeha u narednom periodu.” – navodi se iz FK Velež Mostar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *