20/05/2024

U Podgorici je danas odigran susret šestog kola grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj, između selekcija Crne Gore i BiH.

Crna Gora – BiH 23:25

U dvorani “Morača” u Podgorici danas su se u okviru susreta šestog kola grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj sastale selekcije Crne Gore i BiH.

Selekcija BiH bolje je otvorila meč i na tim redoslijedom nakon prvog poluvremena imala prednost rezultatom 15:14, a i u nastavku sličan razvoj situacije na terenu, selekcija BiH je i dalje bila bolji rival i konstantno povećavala svoju rezultatsku prednost, sve do konačnih 25:23, odnosno, do pobjede od dva goloa razlike.

Selekcija BiH je tako pobjedom okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i sa drzge pozicije ba tabeli grupe izbirila plasman na kontinentalno takmičenje, dok je s druge strane, selekcija Crne Gore ove kvalifikacije je okončala sa porazom, ali i sa plasmanom na prvenstvo Evrope kao jedna od najboljih trećeplasiranih repretentacija iz kvalifikacionih grupq.

Konačna tabela grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *