20/05/2024

Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika, Vice Zeljkovića, održana 29. redovna sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH.

Za novog selektora „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine jednoglasno je izabran trener Savo Milošević, a osim njega, u stručnom štabu će biti još i treberi Nenad Cvetković, Marko Stojanović, Nedim Jusufbegović, Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Nakon završetka sjednice Izvršnog odbora, održana je konferencija za štampu, na kojoj su se obratili predsjednik NS/FS BiH, Vico Zeljković, kao i novi selektor reprezentacije BiH, Savo Milošević, te direktor reprezentacije BiH, Zvjezdan Misimović.

Pored ostalog obraćanja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome koliko zapravo poznaje prilike vezano za reprezentaciju BiH, odnosno, da li i eventualno u kojoj mjeri prati igrače koji nastupaju za reprezentaciju, selektor Milošević je istakao da svakako poznaje prilike, jer od nogometa, a shodno poslu kojim se bavi, najviše i prati ono što se dešava u regionu Zapadnog Balkana, pa tako i u BiH.

Kako je protekao kompletan razgovor između novog selektora reprezentacije BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *