20/05/2024

Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika, Vice Zeljkovića, održana 29. redovna sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH.

Za novog selektora „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine jednoglasno je izabran trener Savo Milošević, a osim njega, u stručnom štabu će biti još i treberi Nenad Cvetković, Marko Stojanović, Nedim Jusufbegović, Mario Ivanković i Siniša Mrkobrada.

Nakon završetka sjednice Izvršnog odbora, održana je konferencija za štampu, na kojoj su se obratili predsjednik NS/FS BiH, Vico Zeljković, kao i novi selektor reprezentacije BiH, Savo Milošević, te direktor reprezentacije BiH, Zvjezdan Misimović.

Pored ostalog obraćanja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da se javno kaže ko i na koji način bira i vrši smjenu selektora, predsjednik sam po sebi ili niz ljudi zaduženih za to, predsjednik Zeljković je istakao da niti jedan pojedinac ne može sam po sebi donijeti bilo kakvu takvu odluku, već da te odluke donosi petnaest članova Izvršnog odbora NS/FS BiH.

Kako je protekao kompletan razgovor između predsjednika NS/FS BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *