14/05/2024

Nogometaši Mate Šuto, Di Mateo Lovrić, i Stjepan Plazonja, u nastavku sezone neće nositi dres NK Široki Brijeg, zvanično je potvrdio ovaj klub.

“NK Široki Brijeg i Mate Šuto sporazumno su raskinuli ugovor o suradnji koji je vrijedio do kraja tekuće sezone.

Dvadesetsedmogodišnji branič na Pecaru je stigao iz matične Croatije iz Zmijavaca u lipnju 2022. godine. U plavo-bijelom dresu upisao je ukupno 32 nastupa u svim natjecanjima.

Po završteku suradnje s rođenim Zmijavčaninom želimo istaknuti njegov profesionalizam i odnos prema radu i Klubu, a osobito prema dresu čiji je grb na prsima nosio, bez obzira na status u momčadi.

Mate, hvala! Želimo ti svu sreću u nastavku karijere

Zaključno s današnjim danom Di Mateo Lovrić i Stjepan Plazonja nisu više igrači NK Široki Brijeg. Sa spomenutim dvojcem potpisan je sporazumni raskid ugovora.

Di Mateo Lovrić, 24-godišnji vezni igrač iz Sinja, za godinu i pol dana provedene u Širokom Brijegu upisao je 24 nastupa u plavo-bijelom dresu i postigao jedan pogodak.

Stjepan Plazonja, 26-godišnji napadač iz Đakova, na Pecari je proveo četiri mjeseca i upisao samo šest nastupa.

Di Mateu i Stjepanu zahvaljujemo na korektnoj suradnji tijekom boravka u našem gradu i klubu, te im želimo puno sreće u nastavku svojih karijera.” – navodi se iz NK Široki Brijeg.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *