02/05/2024

Danas je u Sarajevu, u zgradi NS/FS BiH, održana konferencija za štampu, na kojoj je predsjednik Saveza predstavio novog selektora, te novog sportskog direktora “A” reprezentacije BiH, a to su Sergej Barbarez i Emir Spahić.

Za novog selektora „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine jednoglasno je dakle izabran trener Sergej Barbarez, dok će Emir Spahić biti sportski direktor.

Na konferenciji za štampu su se prisutnim predstavnicima medija obratili predsjednik NS/FS BiH, Vico Zeljković, kao i novi selektor reprezentacije BiH, Sergej Barbarez, te novi direktor reprezentacije BiH, Emir Spahić.

Pored ostalog obraćanja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je Sergej Barbarez izabran za selektora uslijed želje velike većine navijača reprezentacije BiH, predsjednik Zeljković je istakao izbor nije plod pritiska javnosti, već je mišljenja da je taj izbor u svakom slučaju najbolji za reprezentaciju u ovom trenutku.

Kako je protekao kompletan razgovor između predsjednika NS/FS BiH i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *