05/05/2024

Na stadionu pod “Bijelim brijegom” u Mostaru odigran je meč dvadeset i osmog Premijer lige BiH između Zrinjskog i Sarajeva, a koji se okončao rezultatom 4:3 u korist mostarskog tima.

Poslije meča održana je konferencija za štampu, na kojoj se prisutnim medijima obratio šef stručnog štaba Zrinjskog, Željko Petrović, te šef stručnog štaba Sarajeva, Simon Rožman.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com o tome da se izjasni da li smatra da aktuelni tim, ukoliko po završetku sezone izbori plasman u evropska klupska takmičenja, može parirati timovima koji ih u eventualnim evropskim klupskim takmičenjima čekaju kao protivnici, strateg Sarajeva je istakao kako još uvijek ima vremena da se o time razmišlja, te da je prvobitni cilj očuvati pozicije koje vode na međunarodnu scenu.

Kako je protekao kompletan razgovor/monolog između novinara portala sportskevijesti.com i šefa stručnog štaba Sarajeva, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *