18/05/2024

Fudbalski klub Famos iz Hrasnice prijavio materijalnu štetu na svom terenu, te we kroz saopštenje ovaj kluba zapitao kome smeta infrastrukturni razvoj kluba.

“Koliko god se trudila Općina Ilidža i načelnik Nermin Muzur da unaprijedi našu životnu sredinu i infrastrukturu očigledno da uvijek imamo onih koji svakodnevno su spremni da sve učine kako bi to uništili.

Sinoć je na Vašem stadionu, gdje se igraju i Vaša djeca pojedinac ili grupa pojedinaca, onih koji lažno vole Hrasnicu, Klub i sve oko kluba skinuli dio novo napravljene ograde na pomoćnom stadionu u Hrasnici! Svi mi koji krijemo te pojedince ili sutimo za stvari koje rade nismo nista bolji od njih!

Želimo da znate da i dalje nastavljamo raditi i napredovati ma koliko se trudili pojedinci da to unište, pokvare ili omalovažavaju i da znaju da nas neće usporiti u našem radu!

I naravno kad budete postavljali tu ogradu kod sebe kući, bašti ista je uredno prijavljena policiji pa nemojte da se čudite ako dođemo kod vas da je preuzmemo!” – navodi se u saopštenju FK Famos Hrasnica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *