21/05/2024

Fudbalski klub Klis Buturović Polje i dužničko ropstvo ne idu u istu rečenicu, a tim povodom se i ovaj klub iz Općine Konjic oglasio saopštenjem, što prenosimo u nastavku teksta:

“FK Klis i 2023. godinu završio bez dugovanja. Izražena puna podrška Upravnom odboru i igračima i članovima stručnog štaba!

U klupskim prostorijama u Buturović-Polju večeras je održana redovna godišnja Skupština FK Klis.

Prisutni delegati Skupštine jednoglasno su prihvatili izvještaj o radu Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Ahmom Miljevićem u godini iza nas, kao i finansijski izvještaj. Usvojeni su i plan rada i finansijski izvještaj za 2024. godinu, u kojoj su postavljeni visoki ciljevi na sportskom i infrastrukturalnom planu.

Skupština je uputila čestitke Upravnom odboru na osiguravanju finansijske stabilnosti Kluba u izuzetno teškim društveno-ekonomskim prilikama i igračima članovima stručnog štaba na dobrim rezultatima u proteklom periodu.

U ovoj godini bit će održana još jedna sjednica Skupština, s tim što će ista imati izborni karakter i trebala bi biti održana u mjesecu julu, kada će isteći mandati sadašnjeg saziva Skupštine, Upravnog odbora i sekretara.” – navodi se u saopštenju iz FK Klis Buturović Polje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *